Notícies

Últimes notícies

Edicions MIC ha signat la renovació del contracte d'edició per a Espanya de la revista oficial de Formula 1 i Moto GP per als grans premis que se celebraran a Espanya el 2016. En la categoria reina del motociclisme, editarà les publicacions corresponents al Gran Premi d'Espanya (Jerez, 24 d'abril), Gran Premi de Catalunya (Montmeló, 5 de juny), Gran Premi d'Aragó (Terol, 25 de setembre) i Gran Premi de la Comunitat Valenciana (Xest, 13 de novembre). En la màxima competició d'automòbils, realitzarà la revista oficial del Gran Premi d'Espanya (Montmeló, 15 de maig).

L'editorial lleonesa ha signat un contracte per a l'edició i impressió del programa oficial de les falles de València en un tiratge de 100.000 exemplars, que es distribuiran a tots els veïns i visitants d'aquest important esdeveniment festiu internacional.

Expominer és una exposició de minerals, fòssils i joieria que se celebra cada any al mes de novembre a la Fira de Barcelona. És potser la fira de minerals més gran d'Espanya en aquest àmbit i una de les primeres d'Europa. Es reuneixen col·leccionistes de tot el món per vendre, comprar i intercanviar. Durant els tres dies que dura es desenvolupen exposicions i conferències. La fira de minerals Expominer se celebra anualment a la ciutat de Barcelona, al Recinte Firal de Montjuïc.

Editorial MIC publica la revista oficial de la fira internacional de la mascota Iberzoo està exclusivament orientada als professionals de sector de l'animal de companyia. Cadascun dels sectors representats, alimentació, accessoris, sanitat, aquariofília, terrariofilia, complements, equipaments, higiene i moda, al costat d'altres més i diversos, estaran presents en aquesta edició de la fira, i compta amb més de 15.000 m2 d'exposició.

Del 24 al 27 de setembre, Barcelona es convertirà en la capital mundial de l'hípica amb la celebració del 104 ° Concurs de Salts Internacional. Per tercer any consecutiu el CSIO Barcelona donarà acollida a la gran final mundial -Furusiyya FEI Nations Cup ™, l'esdeveniment hípic més important del calendari eqüestre internacional. Al llarg de quatre jornades la pista olímpica del Reial Club de Polo acollirà un total de nou competicions amb la participació de les amazones i genets més destacats del panorama eqüestre internacional. Sis proves seran de caràcter individual, mentre que les tres restants formen part de la Final de Copa de Nacions.

Balears torna a convertir-se en una referència mundial de l'esport de la vela ja que com cada any la Badia de Palma de Mallorca acull la Copa del Rei, un esdeveniment que convoca a milers d'aficionats a aquest esport. Aquesta regata s'ha convertit edició rere edició -i ja en van 34- en una fita per als amants de la vela i més d'un centenar de vaixells de més de 20 nacionalitats es donen cita aquests dies en aquestes aigües.

El Saló de Barcelona 2015 es celebra del 7 al 17 de maig a Montjuïc. Trenta una han estat les marques que han confirmat que presentaran les seves novetats al Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona, que aquesta 38ena edició celebra 96 anys d’història i on marques com Ferrari, Lotus, Bentley, Maserati i Aston Martin protagonitzen la revista oficial que ha publicat Editorial MIC.

El Saló de Barcelona 2015 es celebra del 7 al 17 de maig a Montjuïc. Trenta una han estat les marques que han confirmat que presentaran les seves novetats al Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona, que aquesta 38ena edició celebra 96 anys d’història i on marques com Ferrari, Lotus, Bentley, Maserati i Aston Martin protagonitzen la revista oficial que ha publicat Editorial MIC

Del 4 al 17 de maig Tarragona s'omplirà de romans amb la XVII edició del seu ja tradicional festival romà, Tarraco Viva. Un programa extens i ampli per tal de conèixer les arrels de la cultura romana i del llegat romà que ens deixaren. Monuments emblemàtics de la capital tarragonina com el Pont del Diable, la torre del pretori o l'amfiteatre entre molts d'altres monuments que recorden dia rere dia que la cultura romana és un dels pilars de Tarragona.

Edicions MIC publica una nova edició de la Fira de Primavera que celebrarem els dies 24, 25, 26 i 27 d’abril. La d’enguany porta per lema Martorell és llegenda; Martorell és fira; Martorell, 40 anys de Premis Vila, que posa de manifest els punts centrals d’aquesta celebració.

Transports Metropolitans de Barcelona y Edicions MIC publiquen una nova edició de la Guia Metro Barcelona. Pla de la Red Metro de Barcelona, per estar informat durant els teus trajectes. La informació viatja amb tu.

Comença a barcelona la nova temporada de World Pàdel Tour. Es el circuit professional de pàdel de referència a nivell mundial. Cada prova reuneix una mitjana de 20.000 espectadors en estadis amb aforament per a més de 5.000 persones.

Editorial MIC ha estat recentment escollida per editar la revista oficial del Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona 2015. Es celebrarà del 9 al 17 de maig al recinte Firal de Montjuïc. Editorial MIC es consolida com a referència en l’edició de tot tipus de publicacions, gestió de la publicitat, i edició de materials de comunicació impresos i digitals.

Editorial MIC ha estat recentment escollida per la Xunta de Galicia com a adjudicatària del contracte per a donar el servei de realització dels treballs per a l’edició electrònica del Diario Oficial de Galicia. Amb aquesta nova adjudicació, Editorial MIC continua ampliant la base de clients i serveis que dóna tant a Espanya com a l’estranger consolidant-se com a referència en l’edició de tot tipus de publicacions.

Editorial MIC ha estat recentment escollida per la Fundación de los Ferrocarriles Españoles Españoles (FFE) com a adjudicatària del contracte per a donar serveis d’impressió, enquadernació i distribució de la Revista Vía Libre. D’aquesta manera, Editorial Mic continua creixent per a satisfer les necessitats de grans clients, confirmant que cada dia són més les institucions, organismes i empreses que confien en la qualitat, eficiència i competitivitat que ofereix Editorial MIC.

Editorial MIC ha estat recentment escollida per l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat com a adjudicatària del contracte per a donar el servei d’Impressió de les publicacions municipals. Editorial MIC amplia així la xarxa d’ajuntaments als que dóna servei en tot el territori espanyol, i es consolida d’aquesta manera com una de les empreses líders en la gestió de publicacions i altres elements de promoció i publicitat per als ajuntaments.

Editorial MIC ha estat escollida per l’Estado Mayor del Ejército com a adjudicatària del contracte per a donar el servei d’edició, redacció, impressió i distribució del Butlletí Informatiu Tierra per a l’exercici 2015. Editorial MIC continua creixent per a satisfer les necessitats de grans clients, confirmant que cada dia són més les institucions, organismes i empreses que confien amb la qualitat, eficiència i competitivitat que ofereix Editorial MIC.